Wordfreedom’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

Puzzle de calatorie

ANDREEA BARBU
22.9.2010, 7:06 PM

Puzzle de calatorie

Zborul cu avionul este asemenea unei calatorii prin viata. Totul tine de atitudine! Artificiile conteaza mai putin…Daca alegi sa te simti bine si calatoria va fi buna. Daca alegi sa te temi, vei purta acel sentiment tot drumul si nu vei reusi sa te bucuri de viata.
Trebuie sa pasesti cu entuziasm, cu dreptul inainte cand te urci la bordul aventurii tale. Prezinti toate dovezile tale ca esti in legalitate si gata de aventura. Iti intorci buzunarele pe dos si iti deschizi sincer palmele pentru ca nu ai nimic de ascuns in relatia cu societatea si stuff-ul avionului.
La fel ca in viata si in avion iti alegi locul pe care vrei sa il ocupi in cumunitate. Poti sa stai langa culoar ca in caz de urgenta sa fii primul la usa, iar ceilalti sa se descurce cum vor putea, ajungi mai usor la alune si cofeina … placeri efemere tipice egoistului si lacomului. In schimb, la fereastra il vei gasi pe artistul ingandurat pierdut in culorile unui apus. Poti fi si in a treia ipostaza. Asemeni stewardeselor te ocupi sincer sau din obligatie sa ii ajuti pe ceilalti. Sinceritatea prin care unii oameni te indeamna sa iubesti viata se vede si de la zeci de km fata de pamant. Masca de falsa sinceritate se decoloreaza in timp si se ajunge la esenta omului care nu face ceea ce ii place. A patra categorie este cea a conducatorilor. La fel ca si sefii lumii, capitanii de bord tin in maini fraiele calatoriei. Unii pot fi distrasi de la responsabilitatea de a ii pastra in siguranta pe cei din spatele lor si avionul de prabuseste astfel unei tari in plin colaps economic. Alti conducatori pot fi una cu responsabilitatea lor.
Totul tine doar de oameni!

Reclame

Niciun răspuns to “Puzzle de calatorie”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: