Wordfreedom’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

Poker-ul – un sport al minţii

Jocul de Poker a fost declarat un joc al minţii, în luna aprilie, a.c. de către Asociaţia Internaţională a Jocurilor Minţii. La aflarea veştii, Anthony Holden, preşedintele IFP (International Poker http://www.45bet.com/ Federation) a fost foarte entuziasmat deoarece Poker-ul a obţinut aceeaşi recunoaştere ca şahul şi jocul de bridge. Potrivit preşedintelui IFP, Poker-ul este un joc de noroc special deoarece mult mai importante decât norocul sunt abilităţile intelectuale.
Când spui poker http://www.45bet.com/, spui război psihologic! Doar o singură mişcare greşită, o interpretare nefericită a gesturilor adversarului, o singură coardă psihică slăbită şi şansele se prăbuşesc una câte una la fel ca în cazul pieselor de domino. Un rol important îl au şi memoria , intuiţia, concentrarea. De multe ori poţi câştiga chiar dacă ai cărţi slabe deoarece ai puterea de a anticipa mişcările adversarului.
Când spui poker,http://www.45bet.com/ te gândeşti la aventură. La un moment dat poţi fi aruncat la marginea inferioară a jocului, o clipă ma târziu te poţi simţi stăpânul lumii din cauză că ai o mână bună. Poţi pune o miză mare transformându-te într-un Blinde mare atunci când deţii cărţi puternice. Poţi să mimezi că eşti un Blinde mic pariind pe o mică sumă de bani, deşi ai cărţi bune.Trebuie să îţi faci contracandidatul din ochi. Reflecţiile pe iris sau pe lentilele ochelarilor, a imaginii cărţilor din mâna ta poate să îţi ofere un nou avantaj în această încleştare de temperamente .
Poker-ul este tentant deoarece îţi oferă o infinitate de posibilităţi!

Anunțuri

Niciun răspuns to “Poker-ul – un sport al minţii”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: