Wordfreedom’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

Combaterea naturala a cancerului de san

“Cand Dumnezeu a lasat boala, a lasat si leacurile care o pot vindeca”, reprezinta cel mai convingator refren pentru o persoana bolnava de cancer mamar si in general afectata de orice tip de tumora. Castigatorii luptei impotriva bolilor oncologice sunt morcovii si rubedeniile lui. Studiul EPIC (European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition) efectuat in decursul a 35 de ani asupra a 500.000 de subiecti a demonstrate capacitatea exceptionala a fructelor si legumelor de a preveni si vindeca tumorile ucigatoare. In lipsa rezultatelor EPIC, medicii occidentali minimalizau efectele sinergiei fructelor si legumelor crude si alimentelor netratate termic in vederea combaterii cancerului. Din anul 1970 pana in anul 2005, cand ultimele rezultatea ale studiului EPIC au fost acceptate official in congresul de la Paris, cancerul era privit ca un soi de nebunie , de haos organic. Cercetarile din cadrul studiului EPIC,( cea mai mare ancheta realizata asupra relatiei dintre cancer si nutritie ) au fost orientate pe subiecti din tarile nordice si sudice ale Europei. Cei 500.000 de indivizi erau impartiti in doua tabere, una dintre ele fiind echipa amatorilor de unt si de carnuri grase, iar cealalta apartinand consumatorilor de legume, fructe si untdelemn de masline. Evolutia celor mai multi subiecti a fost urmarita in decursul a cinci ani. Studiul EPIC a fost prima ancheta nutritionala in cadrul careia s-au folosit probe de sange si ADN stocate in banci biologice in vederea analizei indicilor nutritionali. Cercetarile au dovedit astfel ca schimbarea regimului alimentar poate reduce frecventa ravasitorului cancer.
Fructe, legume si miscare!
In urma expunerii cifrelor studiului amintit, cercetatorii au sintetizat anumite prescriptii. Profesorul Elio Riboli, responsabilul studiului EPIC, specialist mondial in probleme de nutritie si cancer a confirmat ca persoanele care mananca sapte portii de fructe si legume proaspete pe intinderea unei zile sunt protejate de riscul aparitiei cancerului in proportie de 40%. Pentru a fi si mai putin expusi riscului, trebuie sa combinati regimul naturist cu miscarea. Pentru a simti din plin beneficiile fructelor si legumelor variati culorile. Spre exemplu dupa ce gustati un mar rosu, gustati o portocala aurie sau un strugure negru. In cazul legumelor alternati tomatele rosii cu spanac verde sau cu ridiche neagra. Principiile active care anuleaza cancerul se reagasesc chiar in colorantii naturali ai vegetalelor. In spirata de concluziile studiului sau, specialistul american Mary Flynn a creat o dieta specifica pentru prevenirea si combaterea cancerului de san. Dieta sa ajuta si la slabit. Conform retetelor doctorului Flynn, numarul de calorii admis pentru consum este de 1500 calorii/zi. Trebuie consumate 400 calorii la micul dejun, 600 la pranz si 500-600 la cina. Fructele trebuie consumate de cel putin patru ori pe zi. De asemenea trebuie mancate sase sau sapte portii de alimente care sa ofere necesarul zilnic de amidon (o felie de paine, cereale intergale, orez sau paste, cartofi), ulei de masline, nuci, seminte de floarea soarelui, unt de arahide, avocado, doua portii de lactate pe zi si foarte putina carne, in special de peste sau pui.

Anunțuri

Niciun răspuns to “Combaterea naturala a cancerului de san”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: