Wordfreedom’s Weblog
Just another WordPress.com weblog

Participare la concursul PCNews

Astazi este ziua in care am decis sa particip la Concursul PCNews.Puteti sa fceti si voi acest lucru accesand adresa urmatoare: http://pcnews.ro/2011/09/01/incep-inscrierile-la-superblog-2011/.
Trebuie sa trimiti un email la concurspcnews@gmail.com cu numele tau complet, orasul in care locuiesti si un link catre blogul tau. Apoi, vei citi regulamentul oficial primit pe mail si, daca esti de acord cu termenii si conditiile concursului, tu vei raspunde la acel mail cu mentiunea „sunt de acord cu regulamentul concursului SuperBlog 2011”.
Cand te vei inscrie la concurs, tu vei putea participa la etapele de concurs care au debutat la 1 octombrie si trebuie sa stii ca acest concurs se termina pe 1 decembrie 2011. Fiecare etapa reprezinta o noua provocare creativa deoareece ele constau in publicarea de articole pe blogul tau, conform regulilor postate pe pcnews.ro. Articolele vor fi rasplatite cu puncte de la sponsorii concursului si la sfarsit, bloggerul cu cele mai multe puncte castiga. Concursul se afla la a patra editie de desfasurare. Premiile ne fac din ochi destul de ispititor.Spre exemplu, exista premii ASUS in valoare totala de 13000 USD – in vouchere si astfel fiecare reuseste sa-si aleaga fiecare dupa pofta inimii ce-i place si ce-i foloseste. De asemenea anul acesta, exista mult mai putine probe si cu siguranta participantii se vor bucura.Faptul ca postezi articole pe blogul personal nu te blocheaza doar in lumea ta , ci prin intermediul acestui concurs poti lega noi prietenii, iti poti dezvolta spiritul creativ scriind articole cu tema aleasa de juriu.Cand scrii, nu uita sa fii si jucaus, si serios.Tot timpul trebuie sa fii la zi cu noutatile din lumea IT la intersectie cu lumea mondena.Daca stii multe lucruri sofisticate le poti descoperi si altor prieteni din comunitate fara sa fii considerat un simplu tocilar, ci un tocilar ancorat in realitate,dar si modern si foarte simpatizat. De asemenea, prin acest concurs te poti pregati pentru viitoarea cariera in media online.Succes tuturor!

Reclame

Niciun răspuns to “Participare la concursul PCNews”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: